Bad weekend but good next week

Hej alla läsare.
Den här helgen har det vart både det ena och det andra men imorgon börjar det om igen. Anledningen till att det blev onyttigheter är att jag var med mina kompisar som jag inte har träffat på flera månader och då orkade jag inte tänka utan bara ha kul med de! Don't think, makes life much easier! Nu ska jag titta på Once upon a time. Bye!

Natt

Nu sitter jag med bästa vännen fio och chillar. Är as trött men det gör inget. ok orkar inte koncentrera mig nu. bye.

Good news

Hej. I detta inlägg kommer lite goda nyheter för min del men innan ska jag ta upp ngt annat. Jag har börjat träna. Jag kör först konditions träning på mitt löpband. 3,0 km/h. Anledningen till att jag börjar så sakta är för att jag måste bygga upp mig själv. Förbättra kondition och muskelstyrkan. Efter löpbandet blir det hantel träning. Men imorse hände ngt obehagligt. Jag går på löpbandet och i slutet av 30 min träningen så måste jag avsluta tidigare än innan och när jag tar upp hanteln så kan jag nästan inte hålla den. Jag blir så slut i kroppen att jag knappt kan röra mig. Skit läskigt. Men nu mår jag iaf bättre.
Jo nu till den glada nyheten. Jag ska skaffa hund nu i vår. Vi i familjen har bestämt oss för en Eurasier. Jag tror att en hund kommer förbättra mitt liv på många sätt så jag ser fram emot detta jätte mycket. Eurasier är en ny ras som är en blandning mellan Chow-chow, Wolfspits och Samojed. Den uppkom under 1960 -talet och blev registrerad år 1994. Det är en vacker hund och har ibland lite varg lik päls på vissa hundar. Det finns dock många olika färger. Jag har ända sedan jag var liten velat ha en egen hund så detta är verkligen en dream come true!
Här är 2 bilder på rasen 1 vuxen hund och en valp:
/Ha det bra! Bye!

Borta bra hemma bäst

Hej. Nu är jag äntligen hemma. Det har varit jätte kul med kusinerna men det är skönt att äntligen få sova i sin egna säng.
Den här bloggen kommer handla om mig och hur jag bygger upp mitt liv på nytt. Eftersom jag har chansen att göra det på nytt så ska jag bygga ett bättre liv. Typ som lego. Du bygger snett i början så händer något och allt går i kras. Då ska du väl inte bygga snett igen, bygg rakt denna gång.
()*= Kanske Det jag tänkt ska ingå i mitt nya liv är:
  • Ett smalare jag
  • Mer träning
  • Mer nyttig mat (d.v.s. mer matlagning)
  • Bra betyg
  • En hund
  • Vänner
  • att bli vackrare
  • Mer självförtroende
  • Att våga stå upp för sig själv
  • (vikt väktare)*
  • (Ny skola)*
Nästa inlägg kommer handla om mina planer vad gäller träning och diet. Nu när julhelgen är slut är de fy skam att fortsätta gnaga på godis e.t.c.
Jag är mycket optimistisk vad gäller framtiden då jag känner i hela kroppen att jag är redo att förändra mitt liv. Det är jag som håller i ratten och därför vill jag styra den åt rätt håll innan jag far helt åt skogen.
Hoppas ni som läser fastnar för bloggen och får inspiration till att förändra ert liv om ni som jag kännt att ert liv står still.
Ha det bra tills nästa gång vi hörs. Hej då.



Snart kommer bloggen igång

Hej. Just nu är jag hos mina kusiner i Eskilstuna och kan därför inte blogga. Jag kommer hem på torsdag och då startar bloggen på riktigt! Ha det bra!


Om mig och bloggen

Hej. Jag heter Tea. Den 27 april 2011 fick jag en auto immun sjukdom (immun försvaret attackerar kroppen) som definieras som en barnreumatisk led sjukdom. Allting startade en vanlig dag 10 dagar efter min 16:de födelsedag innan NO:n.  Idag efter ett flertal olika sjukhus vistelser, tester, operationer och behandlingar är jag smärt fri men går på metotrhexat (ett sorts cellgift). Under denna tid har jag inte kunnat träna, jag har knappt kunnat röra mig och därför är min kropp väldigt svag. Och just därför när det nya året börjar så börjar min väg till ett bättre liv. Ett starkare liv.
Men jag består inte bara utav sjukdomen. Jag bor i Stockholm med min familj och går också första året på gymnasiet. Jag älskar att sjunga och hoppas att kunna byta linje från Samsam till Samestet. Min största dröm är att flytta till London och skaffa hund. Jag kan tala med brittisk accent och jag älskar TV programmet Skins UK. Jag kan uttrycka mig bättre på engelska än på svenska av någon konstig anledning. Jag går efter mottot 'Det som inte dödar dig gör dig starkare' p.g.a. allt jag varit med om (inte bara med sjukdomen).
I have learned that you should appriciate the little things in life, like being able to brush your teeth. This blog is about my road to recovery. Hope you take a second and think about what you got instead of what you want.
Enjoy!

RSS 2.0